Klaarchitectuur en Impermo: een sterk partnership

Wist je dat Impermo regelmatig samenwerkt met gerenommeerde architecten voor de realisatie van hun projecten? Zo ook met Klaarchitectuur...

Wie Klaarchitectuur (een beetje) kent, weet dat ze buiten de lijntjes durven kleuren. Dat hun ontwerpen emotie uitstralen. Dat ze ervan houden om een gebouw te laten versmelten met z’n omgeving. In hun nieuwe kantoor voel je deze filosofie in elke steen.

Een nieuw kantoor? Inderdaad, 15 jaar na de geboorte van Klaarchitectuur zijn ze hun uitvalsbasis in Heers ontgroeid.

Klaarchitectuur kantoor

‘De Waterhond’, een 16de-eeuwse kapel in Sint-Truiden
, wist hen dadelijk te charmeren. Vandaag - een grondige renovatie later - is dit beschermde monument hun nieuwe thuis.

Het is een opvallend, duurzaam en modern complex, waarbij vier op elkaar gestapelde dozen in harmonie leven met het oorspronkelijke gebouw.

Impermo zorgde voor een natuurstenen vloer die het origineel zo dicht mogelijk benaderde. Door het gebruik van verouderde blauwe steen en zwarte marmer in een authentiek legpatroon, is de nieuwe vloer nauwelijks van de originele te onderscheiden.

vloer blauwe steen

Wil je graag meer inspiratie? Kom snel naar één van onze toonzalen in Sint-Truiden, Wetteren, Antwerpen of Oostende voor advies op maat.
Travertin, marmer, leisteen, graniet of blauwe steen: wij adviseren je graag welke natuursteen het best bij jouw bouwdromen past.

Related products

Belgian Bluestone Blauw  2.00cm Available 79,98 €
Hanoi Bluestone Blauw  2.00cm Available 36,99 €