Terrastegels
Terrastegels   Niets is fijner dan op een warme zomerdag te genieten op uw eigen terras. Van klassiek tot hedendaags: bij Impermo vindt u de ruimste keuze aan terrastegels. In alle...Read more

Terrastegels

 

Niets is fijner dan op een warme zomerdag te genieten op uw eigen terras. Van klassiek tot hedendaags: bij Impermo vindt u de ruimste keuze aan terrastegels. In alle materialen en alle formaten: van kleine waaltjes en kasseien tot XXL tegels van 100 op 100.

Natuursteen is duurzaam en tijdloos: bekijk snel ons prachtige aanbod aan blauwe steen, kasseien, leisteen of graniet… Voor elke levensstijl en budget helpen wij u bij de juiste keuze, en steeds aan de scherpste tarieven op de markt!

U kunt ook perfect kiezen voor een keramische terrastegel: Impermo biedt u een uitgebreide keuze aan keramische tegels voor buiten. Deze tegels zijn steeds minimaal 2 cm dik voor extra duurzaamheid en vorstbestendigheid. Vaak vindt u bij ons dezelfde tegel ook voor binnen in een versie van 1 cm dikte zodat u kunt kiezen voor dezelfde look binnen en buiten. Dat brengt harmonie en eenheid en zorgt voor een optimale terrasbeleving.

De nieuwste trend is keramisch parket voor buiten. Zorgt voor een zeer mooie afwerking van uw terras en past zowel bij een klassieke als bij een hedendaagse tuin. Door de levensechte houtnerf met reliëf zijn deze tegels bijna niet van echt hout te onderscheiden!

Een onderhouds- en prijsvriendelijk alternatief voor een terras in bangkirai of een andere houtsoort.