KEUKEN - Tegeltje tegeltje aan de wand

Opspattend vuil is dagelijkse kost voor de spatwand in je keuken. Een makkelijk schoon te maken
spatwand is daarom een absolute must. Een tegel is dan de voor de hand liggende keuze.
Door de vele kleuren, vormen en maten vind je bovendien altijd een tegel
die aan jouw wensen voldoet.

VERTROUWDE EENVOUD
BISEAUTE WHITE

De metrotegel met zijn glanzende oppervlak en afgeschuinde randen, weerkaatst het licht en zorgt hierdoor voor een aangename verspreiding van daglicht in je keuken. Bovendien is hij water-, vlek- en hittebestendig, waardoor hij al lange tijd zijn weg vindt naar onze keukens en badkamers.
De metrotegel past zowel in een modern als klassiek interieur. Gebruik je de bijbehorende boordtegel? Dan geeft dit een extra vintage touch aan je interieur.

LICHT IN DE DUISTERNIS
LANTERN WHITE GLOSSY

Ben je op zoek naar een alternatief voor de klassieke metrotegel? Lantern White Glossy biedt met zijn unieke vorm meteen een speels effect. Hij heeft een zeer buitengewone uitstraling, maar zijn neutrale witte kleur voorkomt dat hij de aandacht afleidt van andere eyecatchers in je keuken.
De perfecte tegel dus wanneer je eens iets anders wil.

TRADITIE & AMBACHT
ZELLIGES BLACK

Zelliges zijn een Marokkaanse kunstvorm die al eeuwenlang volgens hetzelfde manuele proces geproduceerd worden. Dit weerspiegelt zich ook in het artisanale karakter van de Zelliges Tundra. Deze wordt gekenmerkt door variatie in tinten en onregelmatigheden in het glazuur en de randen.
Tilestone keramische zellige Black combineert deze uiterlijke eigenschappen met het onderhoudsgemak van een keramische tegel. Bovendien is ook het prijskaartje van dit keramisch alternatief een mooi pluspunt. 

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs