Ontdek de vier voordelen van VYGO

Ben jij klaar voor de comeback van vinyl? Laat je niet misleiden door de vinylvloeren uit de jaren stilletjes: tegenwoordig vind je ze in ontelbare moderne kleuren en stijlen. Impermo tilt vinyl naar een hoger niveau met de houtlook (én feel) van VYGO. Ontdek waarom VYGO niet alleen een praktische keuze is, maar ook een eyecatcher kan zijn.

Authentieke look & feel

Een mooie houten vloer, daar droomt iedereen toch van? Met VYGO kan nu iedereen genieten van de karaktervolle en warme uitstraling van hout dankzij de natuurgetrouwe knopen en nerven. Hoewel laminaat ook beschikbaar is met een houtlook, is bij VYGO de structuur afgestemd op de tekening, waardoor de vloer een authentieke look & feel heeft.

Indrukwekkend sterk

VYGO is slijtvast en ijzersterk. Door meerdere lagen met elkaar samen te smelten, krijgt de vloer een harde kern en wordt deze als geheel steviger. Eén van die lagen is keramisch materiaal. Dit materiaal verhoogt de dichtheid en zorgt ervoor dat de vinylvloeren van VYGO beter bestand zijn tegen water, vlekken en krassen. De sterke toplaag van 0,55 mm maakt de vloer af. Dat maakt de vloer een duurzame investering waar je thuis nog jarenlang van kan genieten.

De perfecte match voor jouw renovatie

Verlijmen is niet meer nodig. Met een simpel kliksysteem leg je jouw vinylvloer binnen no time. Dat maakt de vloer een ideaal renovatieproduct voor elke snelle opfrisbeurt. Het leggen van een vloer gaat vaak gepaard met veel voorbereidingswerk. , zoals egaliseren. De meeste VYGO vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer waardoor je deze bijna over elke vlakke bestaande vloer kunt leggen, oneffen of effen. Natuurlijk bespaar je hiermee niet alleen tijd, maar ook kosten. Met een eenvoudige gereedschapskit is elke doe-het-zelver klaar voor de renovatie. Kaun je niet wachten? Lees dan hier onze blog over het plaatsen van VYGO.

Vloer schoonmaken? Makkelijker kan het niet

VYGO vraagt weinig onderhoud. De vloer is beter bestand tegen water dan bijvoorbeeld laminaat of parket, waardoor je enkel een dweiltje nodig hebt om de vloer schoon te maken. Geen dure schoonmaakmiddelen dus, een pH-neutraal reinigingsmiddel is alles wat je nodig hebt voor je wekelijkse onderhoud. Meer weten over het onderhouden van jouw vinylvloer? Lees dan onze andere blog.

Ongeëvenaard onderhoudsgemak gecombineerd met de authentieke toets van hout? VYGO combineert het beste van twee werelden voor een warm thuis!

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs