TERRAS - Houtlooks om van te houden

Hou je van een natuurlijke en authentieke look? Houten terrassen sluiten perfect aan met
de natuurlijke omgeving in je tuin. Het onderhoudsintensieve karakter van hout en de
gevoeligheid voor vocht, zorgen er echter voor dat de duurzaamheid van dit materiaal niet
ideaal is. Een oplossing zijn keramische tegels in houtlook.

VEELZIJDIG KERAMIEK

Keramische tegels in houtlook zijn enkel van echt hout te onderscheiden door er aan te voelen. Ze zijn in een veelvoud aan kleuren te verkrijgen en het uitzicht en de structuur zijn nagenoeg perfecte imitaties die niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Bovendien zorgt keramisch parket ervoor dat je zowel binnen als buiten dezelfde tegel kan plaatsen, waarbij je een extrastrak effect bekomt en weer helemaal mee bent met de laatste trend!BLIJVEND GENOT

Keramische terrastegels worden onder grote druk samengeperst en daarna onder hoge temperaturen gebakken. Hierdoor behouden ze jarenlang hun originele kleur en vergrijzen ze niet, wat bij hardhout wel gebeurt. Ook zullen er op een keramische tegel geen krassen ontstaan, waardoor deze uiterst duurzaam zijn en je jarenlang vanop je terras geniet van de zon.

VERTROUWD JASJE, NIEUW COMFORT

Wil je het mooie weer vieren met een gezellige barbecue? Ga gerust je gang! Bij een keramische tegel zullen vlekken niet doordringen in de tegel, waardoor je ze makkelijk kan wegpoetsen.

Heb je toch groenaanslag ontdekt op je vloer? Met een kleine lenteschoonmaak is dit zo verdwenen! Bovendien krijg je bij keramisch parket geen mosvorming tussen de groeven, wat bij regenweer wel eens glad kan worden.

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs