TERRAS - Tijdloos wonen met blauwe steen

Natuursteen is een natuurlijk en duurzaam product dat door zijn hardheid resistent is
tegen invloeden van het weer. Combineer dit met de elegantie en het tijdloze karakter van
blauwe steen en je bekomt een prachtige aanrader voor je terras.

CHINEES

Als je een natuursteen zoekt met een perfecte prijskwaliteitsverhouding, kies je voor de Beijing Bluestone. Typisch aan de Chinese natuursteen zijn de cirkeltjes in het reliëf, wat je niet terugvindt bij de Vietnamese of Belgische natuursteen. Net zoals de andere natuurstenen, plaats je deze karaktervolle Chinese blauwe steen zowel binnen als buiten. Ideaal dus als je de tegel uit je woonkamer wil laten doorlopen op je terras.

VIETNAMEES

De Hanoi Bluestone, met oorsprong in Vietnam, vind je terug in verschillende kleuren en formaten. Kenmerkend voor de Vietnamese natuursteen zijn de witte aders in het reliëf, die ervoor zorgen dat het uitzicht van de Vietnamese blauwe steen lijkt op de blauwe natuursteen van Belgische oorsprong. Deze klassevolle blauwe steen vormt een tijdloze basis voor jouw terras. Bovendien zorgen de boordstenen ervoor dat je deze natuursteen ook perfect aan je zwembad kan plaatsen.

NATUURSTEEN VAN EIGEN BODEM

De Belgian Bluestone heeft een mooie natuurlijke kleurschakering waarin je, naast witte aders, ook fossielen van schelpen en slakken terugvindt. Deze tegels zijn beschikbaar met rechte en verouderde randen. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor zowel een hedendaagse als landelijke woning.

AAN DE SLAG!

Vlekken in je blauwesteenterras zullen vaak na een regenbui verdwenen zijn. Heb je toch een hardnekkige vlek? Met onze tips voor een lenteschoonmaak kom je waarschijnlijk al een heel eind verder.
Het is perfect mogelijk om je natuursteenterras zelf aan te leggen. Ga je zelf aan de slag? Laat je begeleiden door onze technische experts die je tijdens een demonstratie-workshop op weg helpen naar je droomterras.

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs