Jouw badkamer helemaal Pinterest-proof met deze tips!   

Surf jij soms urenlang op Pinterest op zoek naar interieurinspiratie voor je badkamer? Want geef toe, Pinterest-badkamers zijn echte pareltjes! Steeds volgens de laatste trends en voor ieder wat wilsWil jij je badkamer ook helemaal Pinterest-proof maken? Het kan, met deze Impermo tips. 

Wit witter witst  
Alles oogverblindend wit. Dat is een van de Pinterest-trends die je zeker en vast weleens bent tegengekomen. Van witte vloertegels en wandtegels tot witte badkamermeubels. Een ruimtelijk gevoel is hierbij key. Ga dus voor zoveel mogelijk witte of doorzichtige materialen. Op zoek naar een unieke witte wandtegel? Wat dacht je van onze Mermaid White Glossy, Chevron White Glossy of onze Tilestone Wind White. Perfect voor een badkamer die wat dynamiek kan gebruiken.  

Black is back  
Ongetwijfeld nummer één op Pinterest is zwart kraanwerk. Een zwarte kraan geeft je interieur een instant luxueuze uitstraling. Het zorgt voor een subtiel statement volgens de laatste nieuwe trends. Naast het zwarte kraanwerk is het chrome kraanwerk ook helemaal terug van weggeweest. Aan jou de keuze! Op zoek naar een perfecte aanvulling voor jouw zwart kraanwerk? Onze Tilestone Smart Drain douchegoot in matzwart is de perfecte aanvulling voor uw pinterest-proof badkamer.  

Keramisch parket voor een vleugje warmte  
Is je badkamer een beetje saai en eentonig? Creëer dan diepte en een beetje warmte door te spelen met natuurlijke materialen zoals hout. Hoe doe je dat? Geef je badkamer een snelle make-over met keramisch parket. Het is makkelijk te plaatsen en brengt bovendien het natuurlijke houtkarakter in je badkamer. Onze Tilestone Ecowood Timber White is een goede keuze voor je badkamer als je houdt van een subtiel vleugje hout. Wil je de hout- en betonlook combineren? Dan is onze Tilestone Calcada Cotton perfect voor jou!  

Dichter bij de natuur 
Een Pinterest-proof badkamer, dan mag je ook de plantjes niet vergeten. Hiermee breng je jouw badkamerinterieur letterlijk tot leven. Pootjebaden tussen het groen is niet enkel rustgevend maar ook functioneel. Planten zuiveren namelijk de lucht en zorgen ervoor dat je minder snel last krijgt van schimmels in je badkamer. Tip: kies planten die het goed doen in vochtige ruimtes zoals een aloë vera plant of een sanseveria. Anders overleven je nieuwe groene badkameraccessoires het jammer genoeg niet zo lang.  

Less is more  
Wil je graag een luxueuze Pinterest-uitstraling creëren in je badkamer? Gooi dan alle badkameraccessoires (behalve je plantjes) uit de deur. Want hoe meer accessoires, hoe rommeliger. Kan je jouw badkameraccessoires toch niet missen? Kies dan voor minimalisme en strakke vormen. Op zoek naar een strakke vloer- en wandtegel? Kies dan voor onze Tilestone Shape Cement.         

Met de voetjes van de grond 
Je badkamer ruimtelijker laten ogen? Dan kies je best volgens de laatste Pinterest-trends voor zwevende meubels. Alles mag de lucht in? Hoe doe je dat dan met je badkuip? Ledverlichting plaatsen onder je badkuip laat hem optisch zweven. Ook old school badkuipen op pootjes zijn weer helemaal in de mode.  

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs