Voor elke vlek een onderhoudsproduct

Tijdens het koken een vetvlek op je natuursteen gemaakt, of per ongeluk wat kaarsvet op je keramische vloertegel laten druppen? Krijg je deze vlekken met alle moeite van de wereld niet weggeschrobd? Niet getreurd, Zowel de onderhoudsproducten van Tilestone als van Lithofin worden jouw partners in crime tijdens de schrobbeurt.

* Niet op zuurgevoelige of kalkhoudende oppervlakken toepassen
** Met schrobborstel, witte pad of schrobspons meeschrobben

Raadpleeg steeds de technische fiche of doe een proefvlak. 

Alle gebruikte ontvlekkingsproducten zijn in zekere mate gevaarlijk (ontvlambaar en/of giftig) Het is daarom steeds noodzakelijk handschoenen en een veiligheidsbril te dragen. De producten buiten bereik van kinderen houden en niet roken of eten terwijl u werkt met deze producten. Lees steeds de gebruiksaanwijzing voor de juiste samenstelling en werkwijze van de voorgestelde producten. Sommige producten bevatten immers zuren of zijn mild alkalisch en kunnen daardoor materialen aantasten wanneer ze incorrect of op de verkeerde ondergrond gebruikt worden.
Doe bovendien steeds een proef op een onopvallende plaats voordat je begint aan de reiniging van de vlek.

VRAAG ADVIES
NIK – technisch expert bij Impermo

Heb je nood aan advies in verband met de plaatsing van je vloer? Heb je een vlek gemorst en vind je de oplossing niet terug in onze vlekkengids? Ik deel mijn jarenlange ervaring graag. Contacteer me via Nik@impermo.be

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs