Parket
Kiezen voor parket is kiezen voor gezelligheid. Niets dat meer warmte uitstraalt dan échte houten parketvloeren, en dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Parketvloeren of houten vloeren...Read more

Kiezen voor parket is kiezen voor gezelligheid. Niets dat meer warmte uitstraalt dan échte houten parketvloeren, en dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Parketvloeren of houten vloeren hebben de unieke eigenschap warmte vast te houden. Ideaal voor zij die op zoek zijn naar authenticiteit, zonder in te boeten op vlak van comfort. Bij Impermo heb je de keuze tussen massief parket en meerlagig parket. Bij beide types worden de houtsoorten zorgvuldig geselecteerd om de duurzaamheid ervan te waarborgen. 

Parketvloeren kunnen geplaatst worden in verschillende patronen zoals: in visgraat-, dambord- of vlechtmotief of als planken naast elkaar. Handige doe-het-zelvers kunnen gerust zelf aan de slag met zwevend parket met tand en groef. Om tot een goed resultaat te komen moet de ondergrond droog, geïsoleerd en stevig zijn. Wij bij Impermo gaan er van uit dat u intensief gebruik zal maken van uw parket. Wij beseffen wat belangrijk is: een goede vlekweerstand, slijtvastheid en krasbestendigheid, én onderhoudsvriendelijkheid. Een degelijke afwerking staat daarom bij ons centraal.