VYGO – Vinyl voor elke ruimte

Tijd voor een volledige transformatie! Niets is zo fijn als een frisse wind, ook wanneer het over jouw vloer gaat. Maar een (nieuwe) start betekent ook belangrijke keuzes. Elke kamer heeft zijn eigenheid, dient voor ander gebruik, en heeft misschien ook een andere stijl. Op zoek naar het deksel dat op alle potjes past? VYGO biedt opties voor elke stijl en élke kamer.

Voor elke kamer? Voor élke kamer!

Vinylvloeren zijn helemaal terug, en ze zijn sterker, mooier en onderhoudsvriendelijker dan ooit. In trendblogs en magazines komen ze terug in gangen, studeerkamers en woonkamers. Niet alleen als slimme oplossingen voor renovaties, maar ook als duurzame keuze voor elke woning. Ze geven het warme, luxueuze gevoel van parket zonder de zorgen en het onderhoud.

Wat met de badkamer? Ook daar is vinyl gewoon een sterke keuze. Geen koude tegels onder je blote voeten wanneer je uit bad stapt, maar een warme vinylvloer. Met VYGO beschik je over volledige waterbestendigheid en creatieve mogelijkheden. Een kwalitatieve vinylvloer als VYGO kan zelfs als wandbekleding gebruikt worden in de badkamer! Stel je voor: gedaan met al die voegjes schrobben!

En de keuken? Dat is het hart van het huis. De keukenvloer is maar beter opgewassen tegen het alledaagse koken, eten en leven. Precies daarom is VYGO ook in de keuken heel populair. Een vloer die bestand is tegen schuivende stoelen (denk wel aan beschermende viltjes!), knoeiende kids en af en toe een ongelukje… dat is gewoon essentieel. Met een sterke vinylvloer met extra dikke toplaag blijft het onderhoud beperkt tot een vochtig dweiltje of bezem en blik. 

Op elke ondergrond, in elk project.

Een nieuwe vloer hoeft niet altijd gepaard te gaan met stof, vuil, zweet en overlast. En kwalitatieve, dunne vinylvloer leg je eenvoudig over elk type bestaande vloer: van chape tot tegels met grote voegen. Geen breekwerk, containers en hoge kosten. Met een minimale inspanning en zonder de bankrekening te plunderen geef je elke ruimte een nieuwe adem. Ideaal dus, als je wil renoveren of simpelweg een ruimte opfrissen.

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs