VYGO - Een badkamer met allure

Tijd om de badkamer aan te pakken? Kies voor een vloer boordevol uitstraling en zonder zorgen. Plaatsing en onderhoud doe je immers in een handomdraai dankzij een VYGO vinylvloer. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

De look van een eiken parket

Een volhouten parket in je badkamer: het is om bij weg te dromen. De tekening en textuur van hout geeft op slag een gezellig gevoel. Maar een houten parket badkamerproof maken kost behoorlijk wat geld. Het hout zelf, de plaatsing, de behandeling… En niet te vergeten het schuurwerk en herbehandelen om de zoveel tijd. Een kwalitatieve vinylvloer biedt het beste van twee werelden: een authentieke houtlook, met het plaatsings- en onderhoudsgemak van vinyl.

Een warm gevoel

Last van koude voeten? Dat is met kwalitatief vinyl volledig verleden tijd! Niets is zo fijn als uit het bad of de douche stappen op een warme vloer. Overweeg je vloerverwarming voor de badkamer? Ook dan is vinyl gewoon the way to go!

Vinyl voelt niet koud aan en is 100% waterbestendig. Dus laat de kids maar spetteren. Met een dweiltje los je het meteen op. En je blijft ook niet beperkt tot de vloer! Als je wil, trek je jouw stijlvolle vinylvloer moeiteloos door tot op de wanden of rond het bad. Creëer zo een warm, samenhangend interieur en vermijd in één klap moeilijk schoon te maken voegen. Dan kan je pas écht genieten van jouw droombadkamer.

Kies je stijl

Hou je jouw badkamer graag licht en strak? Met de beige-bruine houten look van VYGO Bern kies je voor een cleane en toch gezellige uitstraling. Wil je liever warm en gezellig? Dan is VYGO Paris met zijn warme natuurtinten de ideale keuze. De rustieke uitstraling van VYGO Sofia en VYGO Moscow, met uitgesproken knopen in de houtstructuur geeft meteen een cosy toets aan de hele kamer en komt volledig tot zijn recht in een klassiek en warm interieur.

VYGO - Vinyl op z'n sterkst

VYGO Bern

VYGO Moscow

VYGO Paris

VYGO Sofia

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs