Summer chic en andere luxe trends van 2019


Ook klaar voor een upgrade van je interieur? Impermo verdiepte zich in de wereld van de luxe trends van 2019 en vond elegante woonstijlen, high-end designs en moderne accenten. Het geheim achter elke deur? Een grondtoon met een twist: neem een verrassende muur of een complementaire vloer als focuspunt van jouw huis. Met deze tips van Impermo kun je jouw interieur eenvoudig opwaarderen naar de eerste klas!

 

Modern mozaïek

Creëer een unieke landelijke sfeer door ruimtelijkheid en warmte te combineren. Door lichte basiskleuren af te wisselen met donkere accenten voeg je sfeer toe, maar behoud je ook het ruimtegevoel. Wil je een effen muur dynamischer maken? Doorbreek dan de monotonie van een muur door een deel te bedekken met keramische wandtegels. Dit wordt vaak gedaan in badkamers en keukens. Je kunt de monotonie van een muur doorbreken door een deel te bedekken met keramische wandtegels en deze halfsteens te leggen. Door halfsteens schuin de tegels te leggen roep je al snel een mozaïekpatroon op en speelt dit met de rechte vormen van je interieur. Neem een kijkje in onze Neutra collectie om jouw badkamer en keuken net die landelijke, luxueuze touch te geven. Met zeven verschillende kleuren bepaal jij je accenten. Kies voor lichte, beige kleuren voor een rustieke sfeer of ga voor mediterraan met blauw.

 


All-round design

Haal het zonnetje in huis met lichte en natuurlijke kleuren. Deze versterken de warmte van je kleurenpalet. Leg daarom een vloer met een houten, warme uitstraling. Afhankelijk van de rest van je interieur kun je kiezen voor verschillende kleurschakeringen. Ga je voor de Tilestone Woods Oak of Tilestone Grove Sand, dan ga je voor een all-round vloer. Dit keramisch parket past in elke ruimte en vormt de laatste touch die jouw natuurlijke look afmaakt. Een houtlook past bovendien altijd perfect bij die chique velours zetel of die stoere industriële lamp. Een achtergrond die rust uitstraalt is de sleutel tot een harmonieus geheel. In deze woonstijl kun jij al je uitgesproken meubels, velours textielen en hippe designobjecten samenbrengen! Overweeg je de vloer voor je badkamer? Combineer dan met vloerverwarming en baad voortaan in luxe.Black is back

Black is altijd back, maar in de huidige trends is zwart vooral een accentkleur geworden. Denk aan: poten, frames, lampen en vazen. Deze zwarte touches vind je in elke designwinkel. Maar ook in muur- en vloertrends maakt de zwarte kleur zijn comeback. Zwartkleurige accenten zijn natuurlijk trendy, maar zijn pas echt af in een interieurstijl die daarop afgestemd is. Met de Mermaid Gris dompel je elke badkamer in luxe design met een funky twist. Want luxe mag ook speels zijn, toch? Deze tegels in verschillende tinten grijs zijn te gebruiken voor zowel muren als vloeren en passen goed bij bijvoorbeeld tonen van zwarte messing. Of ga voor de iets flamboyantere look van de Salsa Trinidad en combineer classy met moderne patroontegels.


Geïnspireerd? Tijdens onze Collection Days bestel je deze producten en andere aan een lagere prijs: online
 of één van onze toonzalen.

Related products

Tilestone Eagle Stone Light Grijs  1.10cm Available 29,99 €
Paul & Jane Pattern Dixter Zwart  0.80cm Available 39,99 €
Neutra White Glossy 7.6x30.2cm  0.80cm Available 36,99 €
Tilestone Woods Oak 24.8x150cm  1.10cm Available 34,99 €
Majolica Soft Green Groen  0.85cm Available 36,99 €
Salsa Trinidad 59.2x59.2cm  1.00cm Available 39,99 €
Mermaid Gris 30.7x30.7cm  0.00cm Available 29,99 €
Tilestone Grove Sand 19.4x120cm  1.15cm Available 32,99 €
Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs