Richt je terras in volgens de laatste trends

Genieten van het zonnetje of gezellig barbecueën met vrienden… De lente en de zomer zijn dé periodes van het jaar waar een mooi terras echt van pas komt. Ben je aan het bouwen of verdient je terras een fikse opfrisbeurt? Dan zijn hier enkele trends die je zeker eens moet uitproberen.

Fifty Shades of Grey
Vorige jaren zagen we de eclectische trend de revue passeren. Alles moest knalrood of geel zijn met gekke prints en bonte materialen. Dit jaar gaan we volledig de andere kant op en kiezen we voor zachte klei- en grijstinten. Back to basics zal in 2019 primeren. De zachte kleuren en getrouwe materialen brengen ons innerlijke rust terwijl we op ons terras gezellig genieten van de zon.

Botanische harmonie met keramisch parket
Hout op je terras is weer helemaal in! Ooit al gedacht aan keramisch parket voor je terras? Het kan! Het is niet enkel onderhoudsvriendelijk en makkelijk te plaatsen maar bovendien ook bijzonder mooi. Op gebied van inrichting gaan we helemaal de botanische weg op. Alles mag groener, natuurlijker en met eventueel wat bloemenprints! Keramisch parket zorgt voor de natuurlijke touch en je botanisch meubilair brengt alles in harmonie!

De industriële betonlook
De betonlook is in 2019 terug van weggeweest. Zowel binnen als buiten is deze look erg geliefd. Waarom? Het is bijzonder, veelzijdig en makkelijk te onderhouden. Bovendien heb je bij Impermo ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Van zachte kleuren tot donkerdere varianten, met of zonder reliëf.

Big, bigger, biggest
Dit jaar gaan we helemaal voor XL-terrastegels! Hoe groter hoe beter. Het is niet enkel makkelijk en snel te plaatsen, maar het geeft je terras de open en uniforme look dat het verdient! Geen fan van grove voegen? Dan zal deze trend je zeker kunnen bekoren! Want grote tegels, dat betekent minder opvallende voegen.

Een terras tot in de oneindigheid  
Een opvallende trend dit jaar is het doortrekken van je woonkamertegel naar je terras. Het gevolg? Een open ruimtegevoel in huis en een terras dat oneindig groot lijkt. Impermo volgt deze trend met een binnen-buitenreeks. Deze reeks voorziet een vloertegel die te verkrijgen is in een buitentegel van 2 cm dik en eenzelfde binnentegel van 1 cm dik.