Romantisch flaneren door het schilderachtige Montmartre, wegdromen bij de haute couture in de boetieks op avenue Montaigne. Parijs is dé stad die rijkdom, romantiek en warmte samenbrengt. Al deze elementen vind je ook terug in één van de najaarsstijlen 2019: La palace Parisienne.

Classic chique

Deze interieurstijl bundelt het beste van de klassiek chique stijl met de eigentijdse botanische trend. Less is absoluut niet more. Warme kleuren en materialen vormen de perfecte symbiose met fleurige bloemenprints. Uiteenlopende stoffen en materialen in aardse tinten zorgen op hun beurt voor een hoge aaibaarheid.

Een absoluut trendmeubel? Statementstoelen uit wijnrood fluweel. Ze worden rijkelijk versierd met oversized kussens van bloemen, vogels en vlinders. Het bed, dat maak je gewoon op met een luxueus overtrek, een sprei van faux fur en een berg aan kussens uit verschillende materialen waarin je letterlijk neervalt. Het samensmelten van diverse stoffen en texturen leidt tot een rijkelijk geheel.

Marvellous marble

Dat je ook met marmer een vleugje luxe in huis haalt, is al lang geen geheim meer. Vooral populair is zwart marmer met een patroon van witte nerven. Denk maar aan een bijzettafeltje met goudkleurig onderstel en glanzend marmeren tafelblad. Maak het geheel helemaal af met een grote vaas, gevuld met een royale bos bloemen en je kamer geniet meteen van een stylish upgrade.

De natuur in huis

Extra warmte in je interieur bekom je door kleurtinten gelinkt aan de natuur. Wijnrood, bosgroen en poederroze zijn key colours. Of denk eens aan een behang met botanisch bloemenpatroon. Is dat net iets te drastisch voor jouw smaak? Ook een mdf-paneel leent zich perfect om te behangen met een uitgesproken behangpapiertje. Extra voordeel is dat je zowel de voor- als achterzijde kan benutten en dat je dit paneel door het hele huis kan verplaatsen. In welke ruimte je ook bent, in welke mood je ook verkeert, je interieur is steeds op jouw maat ingericht.

NAJAARSSTIJLEN 2019

NAJAARSSTIJL 01
Nordic ton sur ton

NAJAARSSTIJL 02
Le palace Parisienne

NAJAARSSTIJL 03
American loft

Related products

LMB Sedarland Antique T&G Bruin  1.50cm Available 59,99 €
Metallic Gold 13 Goud  1.00cm Available 88,99 €
Marmi Black Supreme Zwart  1.01cm Available 36,99 €
LMB Primewood Grey Natuur  1.00cm Available 39,99 €
Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs