Ibiza in je tuin

Wie nood heeft aan de zomerse sferen, hoeft niet per se het vliegtuig te nemen naar een tropisch eiland. Met enkele grote of kleine aanpassingen in je eigen tuin, waan je je zo op Ibiza. Een frisse cocktail in de hand, een vrolijk deuntje op de achtergrond en je kan het zand tussen je tenen bijna voelen.

Zonnige inrichting

Geen vakantiegevoel zonder een gezellige bar waaraan je geniet van een drankje en een hapje. Helemaal handig is het wanneer de bar verbonden is met je keuken. Een tegel die zowel binnen als buiten kan geplaatst worden, zoals Tilestone Grove, is daarvoor ideaal. Bovendien heb je meteen ook de felbegeerde houtlook onder je voeten. Afwerken met enkele leuke barkrukken en klaar!

Daarnaast zijn ook een hangmat, een ligbed of een loungehoek fijne ideeën. Een sfeervolle loungehoek creëer je met een beetje gevoel voor klussen trouwens gewoon zelf. Enkele houten paletten, grote zitkussens erbovenop en afwerken met kleine kleurrijke sierkussens.

Tot slot zijn we helemaal fan van een buitendouche. Een infinitypool installeren in ons Belgisch klimaat is misschien niet vanzelfsprekend, maar een buitendouche tijdens een warm weekend vinden we heerlijk verkoelend!

Natuurlijke materialen en kleuren

Wie aan Ibiza denkt, denkt natuurlijk aan de witte strandbars, afgewerkt met natuurlijke materialen; hout, riet, terracotta,… Tilestone Diamond is één van onze keramische terrastegels, maar door de gelaagde natuursteenstructuur in warm beige kleur krijg je toch een erg zuiders en authentiek gevoel, terwijl het onderhoud een koud kunstje is.

Dankzij zijn lichte grijze kleur en de uniforme schakering straalt ook de Tilestone Rock Light pure rust uit, wat je meteen in vakantiestemming brengt.

Tropische details

Grote planten en cactussen maken het geheel compleet. Kies voor weelderige hangplanten, een vrolijke palmboom, robuuste cactussen en planten in terracotta potten om het Ibiza-gevoel naar je eigen tuin te brengen.

Ook bohemian details mogen niet ontbreken. Denk maar aan houten bankjes, rieten stoelen, Azteekse kussens, een kleurrijk buitentapijt,…
En dan nu… Genieten maar!

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs