De lente in huis met deze lentekleuren!

Dag zonneschijnDe lente is in het land en daar horen uiteraard nieuwe lentekleuren bij. Zowel voor je kleerkast, maar ook voor je interieur. Want de woontrends voor de lente worden namelijk geïnspireerd door de laatste modetrends. Wat dacht je van een pastelkleurtje op de muur? Of wil je inspiratie opdoen voor je verbouwingen? Haal de lente het hele jaar door in huis! 

Uniek honinggeel  
Het frisse honinggeel lijkt wat op de herfstkleur oker, maar dan met een vleugje citroen. Het honinggeel laat je wegdromen over paardenbloemen en wordt vooral gecombineerd met blauw en groen. Op het eerste zicht een gekke combinatie, maar het werkt! Onze Paul & Jane Pattern Port combineert beide trendkleuren in een keramische patroontegel. Is zo’n patroontegeltje iets te gewaagd voor jou? Begin dan met accessoires en meubels om aan het idee en de kleuren te wennen.   

Witter dan wolwit 
Het is koel, het is strak, het is wolwitWolwit past perfect in elk interieur en is makkelijk te combineren met andere leuke kleurtjes. Wolwit en natuursteen, het is een duo made in heavenOnze natuursteen Margaux bijvoorbeeld is een mooie lichtgrijze Egyptische kalksteen. De strakke afwerking van deze steen past perfect bij een wolwit kleurtje op de muur. Dit in combinatie met hout of zwart smeedijzer is de perfecte aanvulling voor een fris en strak lente-interieur.  

Eucalyptusgroen, een voltreffer! 
Nog zofantastisch lentekleur is eucalyptusgroen. En eucalyptus dat is een cementtegeltjeDe Paul & Jane Pattern Coventry is een keramische patroontegel die je interieur een instant lentegevoel geeft. In combinatie met de andere lentekleur wolwit staat hij mooi in elk interieur en geeft hij je woning ondanks het patroon een open en frisse uitstraling met een authentieke touch 

Lilablauw weer helemaal in 
Lila is helemaal terug van weggeweest. Niet enkel op de catwalk maar ook in jouw interieur schittert deze pasteltint. Je vindt deze kleur in heel wat varianten maar de tint van het jaar is lila met een vleugje kobaltblauw. Dit maakt het lila iets minder paars en een tikkeltje specialer. Combineer deze donkere variant met lichtlila en wolwitte accessoires die je interieur een echt lentegevoel geven

 

In de rozentuin met dusty rose 
Het is niet helemaal een pasteltint maar het dusty rose of oudroze geeft toch een speciale touch aan je interieur. De kleur is zacht en warm maar ook gedurfd en fris. Het is maar hoe je het combineert. Bij Impermo combineren we oudroze met onze Grohn Talk Grau, een keramische vloertegel met betonlook die zorgt voor een mooi contrast tussen het strakke en het zachte.

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs