Alweer raak in Blind gekocht: moderne Villa Kakelbont voor Roxane & Anton

Het grote moment voor Roxane en Anton is aangebroken: vinden zij een nieuwe thuis in hun eigen Villa Kakelbont in Stekene? Na vijf zenuwslopende maanden, pikt Dina Tersago het energieke koppel op om hun woning te gaan ontdekken. Ook voor aankoopmakelaar Béa en interieurarchitect Bart een erg spannend moment, want de renovatie was niet echt een routineklus.

Het zit vanbinnen

‘De binnenkant gaat veel moeten goedmaken’, hoorden we Anton teleurgesteld zeggen aan het begin van aflevering 3. En ook zijn vriendin Roxane leek niet overtuigd van de buitenzijde van hun nieuwe woning. Béa, Bart en ook Dina leken bijna even zenuwachtig als het koppel toen de sleutel in het sleutelgat werd gestopt. En bij Impermo hoopten we vooral dat Anton blij was met zijn nieuwe vloer, want de rode terracottategels bleken toch een heikel punt te zijn voor de jonge IT’er.

Mission accomplished

Waren ze weggeblazen? Met verstomming geslagen? Of toch eerder teleurgesteld? Je kon het maar moeilijk lezen op hun gezichten. Roxane had even tijd nodig, maar leek dan toch voor de volle 100% overtuigd van het interieur. Wat Anton dan weer direct opviel als hij binnenkwam, was– je raadt het nooit – de mooie houten vloer in de leefruimte en de slaapkamer. Interieurarchitect Bart koos voor een meerlagig parket van Impermo: de LMB Oakland Blanc T&G. Een heel lichte vloer die zorgt voor gezelligheid en eenheid in Villa Kakelbont.

Omdat het renovatiebudget vrij beperkt was, koos de interieurarchitect ervoor om enkel de benedenverdieping te renoveren. En hoe! Zowel de keuken als de badkamer werden tot in de puntjes afgewerkt. In de keuken werd gekozen voor de handgemaakte zelliges Soft White van Impermo als wandtegel en de Paul & Jane Pattern Derby als moderne patroontegel. In de badkamer werd een heldere tegel gebruikt, de Tilestone Eagle Stone Light, in combinatie met een witte wandtegel, Neutra White Glossy. Een voltreffer, zo bleek toch uit de reactie van Anton. ‘Van samenraapsel naar huis’, merkte hij fijntjes op. Zo is het maar even, want waar het huis eerst voor traantjes zorgde bij Roxane, toverde het nu een brede glimlach op haar gezicht. Impermo wenst het koppel heel veel plezier in hun nieuwe woning.

Deze week…

Benieuwd naar het resultaat in Londerzeel? Je ontdekt de gezinswoning van Kim en Cedric in de vierde aflevering van Blind Gekocht, morgen om 20.35 op VIER, of nadien op vier.be. Impermo kijkt natuurlijk mee!

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs