Betonlook tegels

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn de ideale oplossing voor als je van de look van beton houdt, maar geen betonnen vloer kunt storten. Betonlook tegels lijken namelijk van echt cement of beton te zijn gemaakt en je kunt gewoon genieten van alle gemakken van keramische tegels! Iets voor jou?
Ontdek dan de vele mogelijkheden en voordelen van betonlook tegels.

De sfeer van betonlook tegels

Betonlook tegels zijn geïnspireerd op betonvloeren en geven  een robuuste uitstraling aan je woning of bedrijfspand. Met deze stoere tegels geef je
de ruimte een tijdloos karakter. De tegels zijn op allerlei manieren toe te passen binnen een industrieel interieur.

Binnen een landelijke en warm interieur versterken betonlook tegels het contrast van materialen en maken de ruimte daardoor interessanter!


De voordelen van betonlook tegels

De betonlook tegels zijn natuurlijk prachtig en verhogen de sfeer in je leef- of werkruimte. Maar er zijn daarnaast nog meerdere, grote voordelen. Deze sommen we voor je op:

  •          - Betonlook tegels zijn duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en kras vast.
  •          - De tegels zijn super makkelijk in onderhoud!
  •          - Door te kiezen voor een groot formaat van de betonlook tegels met een smalle voeg is de
  •            vloer niet meer te onderscheiden van een echte betonvloer, epoxyvloer of gietvloer.
  •          - Natuurlijk zijn deze tegels ook perfect te combineren met een vloerverwarming.
  •          - Betonlook tegels zijn ook geschikt voor je terras buiten, waardoor je woonkamer één geheel wordt met je tuin.

 betonlook

Nieuwe kleuren in betonlook tegels

De meest logische kleuren voor beton tegels zijn grijs en antraciet. Toch zien we ook warme natuurtinten zoals bruin, koper of beige steeds meer terugkomen. Door verschillende tinten en materialen samen te voegen, vormen betonlook tegels de perfecte basis voor prachtige combinaties.

Nieuwste trend: groot formaat tegels

De 60×60 vloertegels, die we allemaal wel kennen, worden steeds vaker vervangen door 75×75, 80×80 of zelfs 90×90 en groter. Ook rechthoekige keramische tegels van 60×120 of 40×80 zijn geen uitzondering meer.

Groot formaat betonlook tegels zorgen voor een ruimtelijk effect waardoor de ruimte groter oogt dan deze werkelijk is. Ook zorgen ze ervoor dat er minder voegen zichtbaar zijn, waardoor de tegels beter tot zijn recht komen. Hierdoor wordt de look van een echte betonvloer nog meer wordt benadrukt!

betonlook

 

 

 

Related products

Ceraload Stone Grijs  0.95cm Available 44,99 €
Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs