Impermo

Eiken parket

Warme, stoere , rustieke uitstraling

Eiken parket is beschikbaar in diverse diktes en breedtes. U kan deze parket zelf oliën of vernissen in de gewenste kleur. Wilt u ook de warme,stoere, rustieke uitstraling die in elk denkbaar interieur past? Voor ieders budget en voor elke ruimte heeft Impermo een ruim assortiment eiken parket.

Verschil parket en laminaat

Het verschil tussen parket en laminaat ? Laminaat schept decoratie met karakter en elegantie tegen scherpe prijzen. Laminaat is beschikbaar in verschillende kleuren en met motieven. Parket daarentegen straalt gezelligheid en warmte uit. Een parketvloer is iets duurder, maar gemakkelijker te plaatsen. Een grote keuze van houtsoorten draagt hiertoe bij. Een eiken parket vloer oogt modern en geeft uw woning de klasse en natuurlijke charme die u verdient.

Eiken parket onderhoud

Als er één houtsoort is die onlosmakelijk verbonden is met de woorden romantiek, warmte en betrouwbaar, dan is het wel eikenhout. Eiken parket geeft je interieur een verfijnd karakter. Bovendien is het een vloerbekleding die zonder moeite de tijd trotseert . Eiken parket spreekt fans aan van zowel klassiek als hedendaags. Het schept een gedempte en warme stemming en is warmte isolerend. Het onderhoud van parket is eenvoudig en goedkoop. Voor dagelijks onderhoud volstaat een licht vochtige dweil. De collectie eiken parket vindt u hier!

Eiken parket, ook voor u?

eiken parket gaat levenslang mee indien het goed geplaatst is. Massief eiken parket plaatsen, is vrij eenvoudig. Ieder die een beetje handig is, kan beginnen aan het plaatsen van eiken parket.

Sitemap - disclaimer