Badkamertegels

Zoek je tegels voor je badkamer? Van natuursteen tot keramisch parket of van leisteen tot mozaïek: bij Impermo ben je altijd blij met je keuze!

Tilestone Santander Light Grey 24,99 /m2 incl. BTW
Tilestone Santander Light Grey

Hedendaagse kopie van patronen van authentieke cementtegels. Ook beschikbaar in grijstint. In tegenstelling tot authentieke cementtegels, zijn deze patroontegels zeer onderhoudsvriendelijk omwille van hun keramisch oppervlak. Deze tegeltjes zijn apart verkrijgbaar, je kan dus creatief zijn en je eigen patroon samenstellen.

Zie details
Tilestone Modular Design Grey 21,99 /m2 incl. BTW
Tilestone Modular Design Grey

Antraciet grijze vloertegel. Het zachte reliëf in het oppervlak zorgt voor extra onderhoudsgemak. Stofdeeltjes, kruimels en vuile vegen vallen veel minder op door de weerkaatsing van het licht en het reliëf.

Zie details
Blanco Mate 9,99 /m2 incl. BTW
Blanco Mate

Keramische wandtegel voor een prachtige strakke badkamer.

Zie details
Tilestone A48 16,99 /m2 incl. BTW
Tilestone A48

Keramische mozaïek. De visuele balans en het gevoel dat naar voor komt in deze collectie wordt vertaald in een absolute creativiteit, harmonie en energie. Deze nieuwe collectie geeft een unieke toets aan je interieur.

Zie details
Tilestone C46 16,99 /m2 incl. BTW
Tilestone C46

Glastegeltjes van 2 x 2 cm voorgekleefd op netjes van 31,6 x 31,6 cm. Topkwaliteit! Hoogwaardige afwerking en verpakking. Decoratief in badkamer, douche, toilet, keuken,…

Zie details
Hanoi Bluestone 30x30x2 32,99 /m2 incl. BTW
Hanoi Bluestone 30x30x2

Hanoi Bluestone Artisan Select. Ambachtelijk verouderde natuursteen, zeer mooie kleurschakering. Geselecteerd uit tegels van topkwaliteit. Deze klassevolle natuursteen vormt een tijdloze basis voor zowel klassieke als hedendaagse interieurs.

Zie details
Biseauté Black 19,99 /m2 incl. BTW
Biseauté Black

Karaktervolle glanzende wandtegel beter bekend als de "metrotegel" Rechthoekig met afgeschuinde zijkanten Klassieker voor badkamer en/of keuken.

Zie details
Flanders Trocadero Negro 39,99 /m2 incl. BTW
Flanders Trocadero Negro

Deze handgemaakte patroontegels zijn ideaal in combinatie met een modern of klassiek interieur. Ook verkrijgbaar in cappuccino.

Zie details
Tilestone Design Quinto Mix/blauw 19,99 /m2 incl. BTW
Tilestone Design Quinto Mix/blauw

Keramische mozaïek. De visuele balans en het gevoel dat naar voor komt in deze collectie wordt vertaald in een absolute creativiteit, harmonie en energie. Deze nieuwe collectie geeft een unieke toets aan je interieur.

Zie details
Porcellanico Pierre Bleu Dark 19,99 /m2 incl. BTW
Porcellanico Pierre Bleu Dark

Imitatie blauwe steen, natuurgetrouwe afwerking. Gemakkelijk in onderhoud.

Zie details
Venice Beach Pebbles 29,99 /m2 incl. BTW
Venice Beach Pebbles

Platte natuursteenkeien voorgekleefd op glasvliesnet van 33 op 33 cm. Puzzelsysteem. Geeft een spa-gevoel aan je badkamer of brengt een gezellige sfeer in je leefruimte

Zie details

Bij het uitzoeken van tegels voor de badkamer let je natuurlijk op de kleur, het materiaal en de slipvastheid.
Er is daarbij nog een factor die een grote rol speelt in hoe je badkamer er uiteindelijk uit komt te zien: het formaat of de grootte van de tegel. Welke tegel past het beste in jouw badkamer?

Heb je een kleine badkamer, en wil je deze optisch vergroten, dan kies je best voor een keramische tegel in groot formaat. Gebruik dan ook best dezelfde tegels als vloer-en wandtegels zodat je badkamer één geheel vormt.

Heb je een grote badkamer en wil je deze wat knusser laten ogen, dan kies je best een wat kleiner formaat van tegel. Of je bent wat creatiever in je combinaties: m
etro tegels in combinatie met handgemaakte cementtegels of vloeren in landelijke stijl geven een tijdloze sfeer.
Keramische tegels of marmer in groot formaat kan je dan weer prachtig combineren met mozaïek in alle vormen en materialen. Van hout, over natuursteen tot glas en keramiek.

Wij hebben alle kleuren en formaten en een zeer uitgebreide stock. We geven je graag deskundig advies over de plaatsing van je tegels of brengen je in contact met een vertrouwde plaatsings-partner.

Gratis levering vanaf een bestelling van 950 euro (btw incl.) en gratis stockage van je tegels maken deel uit van onze service.
Impermo biedt je grootste aanbod aan tegels, natuursteen en parket van de Benelux! 
Bezoek onze winkels in Antwerpen, Wetteren, Sint-Truiden of Oostende en ontdek onze scherpe netto-prijzen!