Zomertrends die je niet mag missen in 2019

Is je interieur toe aan een opknapbeurt? Met deze trendy interieurtips ben je klaar voor de zomer en waait er weer een frisse wind door je huis.

Marmer mania

Marmer is back, en hipper dan ooit! Als een kameleon past deze “glanzende steen” (uit het Griekse ‘marmaros’) zich gemakkelijk aan aan de omgeving. Een echte all-rounder dus. Zo is marmer een gouden combinatie met donkerkleurige meubels. De donkere kleuren worden geaccentueerd in de grijze lijnen, terwijl de rust in je interieur wordt behouden. Hou je hoofd koel deze zomer tussen het frisse marmer van Carrara Gris Saltinato of Hexagone Carrara! Op zoek naar een touch of glamour? Marmer heeft sinds jaar en dag een luxueuze uitstraling. Met een knipoog naar de klassieke oudheid ben je met de gepolijste Calacatta luttele tegels verwijderd van een badkamer of keuken in mediterraanse sferen.

Urban Modern

Urban Modern is dé keuze voor de stijlvolle kosmopoliet. Denk aan lichte kleurschakeringen en een simpel, maar stijlvol design. Hoe creëer je huiselijkheid in een Urban Modern interieur? Kies voor sobere kleuren. Grijs, antraciet of zandkleuren doen het vaak goed samen, net zoals in onze Musa-collectie. Combineer verschillende hedendaagse stijlen, maar houd het bij enkele elementen. De Urban Modernist heeft bijvoorbeeld een vintage salontafel met een aantal favoriete tijdschriften of een open kast die zijn of haar persoonlijkheid etaleert. Denk daarbij: less is more! In een warm kleurenschema komen deze elementen samen het beste naar voren. Kortom, Urban Modern is ideaal voor een evenwichtig interieur voor de drukke stadsmens!

Hortus botanicus

Planten, planten, planten! Voor de trendwatchers onder ons die meer groen in huis willen is er genoeg hip & happening in de interieurwereld. Kleine irrigatiesystemen, design plantenbakken, mosmuren, skyplants, noem maar op! Nu is het nog de kunst om al die leuke plantentrends met jouw interieur te combineren. De sleutel tot een groen interieur is een uitgebalanceerd kleurenschema. Wees vooral niet bang om te experimenten met verschillende kleuren in verschillende delen van de ruimte. Een groenkleurige achtergrond van Majolica Soft Green in je keuken zal dat kruidenrekje net wat meer accentueren. Voor de woonkamer zijn zandkleuren dan net wat harmonieuzer.

Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs