Trend 2017: Je interieur wordt volwassen!

Wat is on the way out?

2017 wordt het jaar dat je interieur volwassen wordt: het mag allemaal wat donkerder en warmer.

De zachte, poederroze en lavendelblauwe tinten – dè kleuren van 2016 – gaan langzamerhand verdwijnen.

Ook de kopertrend is echt passé: de roodkoperen flessen, vasen, decoratiestukken die je in alle maten en vormen overal zag opduiken, mogen voorlopig terug op zolder.

Ook wit is wat op zijn retour, en moet wijken voor warme, donkere kleuren in aardetinten.

Hoe ziet 2017 eruit?

2017 wordt alles wat volwassener: de zachte kleuren worden vervangen door diepe en warme kleuren. Bruin, terracotta, donker-taupe…dat zijn de trending kleuren voor 2017.

Bij die warmere trend past ook veel groen, in de vorm van planten in huis bijvoorbeeld. Daar kan en mag alles: vetplanten, hangplanten, grote planten, in alle soorten en allerlei combinaties. Hoe meer, hoe beter! Wees ook niet bang om groen in je materialen of accessoires te gebruiken, of kies eens voor een groene accentmuur!

2017 wordt ook het jaar van de warmere materialen: messing, brons en gekleurd natuursteen gaan een steeds grotere rol spelen.

En 2017 wordt meer avant-garde: gedurfde combinaties, sfeer, meubelstukken die gebaseerd zijn op de art-déco van de jaren 20 uit de vorige eeuw… Kortom, 2017 wordt een jaar voor durvers…

Voor de durvers…

Ook bij Impermo vind je deze trends terug in de nieuwe collecties. Bij onze tegels van Grohn bijvoorbeeld, zijn er heel wat pracht-exemplaren die helemaal on trend zijn: de Grohn Unikat reeks in de kleur Mud bijvoorbeeld: een groot-formaat tegel in donkere natuurkleuren met mooie schakeringen.

impermo, goedkope tegels, grohn unikat, modern interieur, trends 2017

Of de Tilestone Ethos Ash, maxi-tegel van 90 x 90 die je hier mooi gecombineerd ziet in een keuken met de hout mozaïek Spina, helemaal inspelend op de trend van robuuste materialen.


impermo, goedkope tegels, moderne keuken, houtmozaïek, houtstrips

En waarom niet helemaal avant- garde met deze prachtige Trésor Argent, als blikvanger in je woonkamer? Zo ben je alvast helemaal on-trend!

 
impermo, goedkope tegels, interieurtrends 2017

Kom vooral de nieuwste trends ontdekken in een van onze toonzalen! Wij staan je graag bij met raad en daad.

Related products

Grohn Unikat Mud Antraciet  0.90cm Available 39,99 €
Tilestone Ethos Ash Grijs  1.08cm Available 36,99 €
Navigate through our posts
Previous Next Go to all blogs