Het loftgevoel naar binnen halen is niet zo moeilijk. Er zijn slechts een paar elementen waarmee je rekening moet houden voor een geslaagd resultaat. Essentials als cognackleurig leer, zwart mat metaal en donker hout zijn onontkoombaar. Verder kan je er steeds je eigen twist aan geven om tot een verrassend industrieel interieur te komen.

Cognac, mostergeel en mosgroen

Naast grijs is cognac in deze stijl de meest populaire kleur bij de salonkeuze. Cognac is een warme gezellige tint die zich verrassend laat matchen met leuke contrastkleuren zoals mosterdgeel. Maar ook mosgroen staat mooi langs cognac. Een grote poef in hetzelfde cognackleurige leer, een donker houten tv-meubel en je zit klaar voor lange koude winteravonden.

Voeg nog een open stellingkast in mat metaal toe of een oude kast, al dan niet met verweerd oppervlak, waarop je een vintage metalen bureaulamp uitstalt. Je meubels en accessoires mogen immers al een verleden achter de rug hebben. Recyclen is niet voor niets hip!

Van het kastje naar de muur

Wil je helemaal voor de industriële look gaan, dan breek je het pleisterwerk van de muren totdat je de ruige bakstenen tegenkomt. Deze kan je – na het stof helemaal af te borstelen en een primer aan te brengen – wit verven voor een subtielere touch.
Niet zo gewonnen voor al dat stof en breekwerk? Een makkelijke oplossing is sfeervol fotobehang met bakstenen look of stucwerk. Maar ook de natuurlijke uitstraling van beton laat zich perfect vertalen naar behang. Mogelijkheden genoeg om karakter in huis te halen.

It’s all about the details

De rauwe structuur van beton en baksteen combineert zich moeiteloos met accessoires in stonewashed afwerking. Denk maar aan textiel voor je gordijnen en beddengoed. Linnen met stonewashed kreukeffect in verweerde kleuren geeft net dat tikkeltje meer industriegevoel en blijft toch zijdezacht.

NAJAARSSTIJLEN 2019

NAJAARSSTIJL 01
Nordic ton sur ton

NAJAARSSTIJL 02
Le palace Parisienne

NAJAARSSTIJL 03
American loft

Related products

LMB Prime Pure Uniclic 15x119cm  1.00cm Available 29,99 €
Tilestone Arc Grey 60x120cm  0.95cm Available 29,99 €
Tilestone Subway Crete Dark Grey 60x60cm  0.90cm Available 24,99 €
Navigate through our posts
Previous Go to all blogs