(T)HUIS - Maak van jouw huis een thuis!

Ben je aan het klussen in je badkamer, je woonkamer of je terras? Bij Impermo kan het allemaal!
Welke ruimte je ook aan het stylen bent, binnen deze selectie tegels vind je hoe dan ook een toepassing voor jouw project.
Zo maak je van jouw huis een gezellige en comfortabele thuis!

ZELLIGES
KLASSIEKERS HERUITGEVONDEN

Zelliges worden al eeuwenlang volgens hetzelfde manuele proces geproduceerd. Dit weerspiegelt zich in het artisanale karakter van de Marokkaanse zellige tegel. Deze wordt gekenmerkt door variatie in tinten en onregelmatigheden in het glazuur en in de randen. De Tilestone keramische zellige Black combineert deze eigenschappen met het onderhoudsgemak van een keramische tegel. Bovendien is ook het prijskaartje van dit keramisch alternatief een mooi pluspunt. 

KERAMISCH PARKET
WARM WONEN IN STIJL

De Tilestone Ecowood Lodge Tortora is een keramisch parket die de warmte en natuurlijkheid van een houten parketvloer perfect belichaamt. Heb je het nooit aangedurfd om parket in de keuken of de badkamer te plaatsen? Je beschikt nu over al het onderhoudsgemak van een keramische tegel. En toch geniet je van de gezelligheid van dit keramisch parket die zich perfect mixt in zowel een idyllisch als een modern interieur. Met de Ecowood Lodge Tortora you can have it all!

VOLKERAMISCHE VLOERTEGEL
TIJDLOZE EENVOUD

Waarom zou je trends volgen wanneer je kan kiezen voor tijdloze eenvoud? Door zijn zachte schakeringen en licht reliëf is de Tilestone Pedra Platina de perfecte tegel wanneer je op zoek bent naar rust in je interieur. Daarnaast zorgt de lage kostprijs van deze harde volkeramische tegel voor een perfecte prijskwaliteitsverhouding.

NATUURSTEEN
TEGELS MET KARAKTER

Wil je graag de charme van natuursteen in huis halen? Dan heb je keuze uit natuursteen van verschillende oorsprongen. Elke oorsprong heeft zijn eigen specifiek karakter dat bepaald wordt door de vorming in de natuur. Kenmerkend voor de Vietnamese Hanoi Bluestone zijn de ambachtelijk verouderde kanten en de aders in het reliëf die voor een mooie kleurschakering zorgen. Deze klassevolle natuursteen vormt – door zijn dikte van 2,5cm – de perfecte terrastegel, maar kan ook een tijdloze basis vormen in jouw interieur.

Een natuursteen vraagt wat meer onderhoud dan een keramische tegel. Kies je liever voor een onderhouds- en budgetvriendelijker alternatief? Dan is een keramische leisteen zoals Tilestone Slate Dark Grey de ideale keuze. De kleurnuances zorgen voor een speels effect, terwijl de gerectificeerde randen jouw interieur tot een strak geheel herleiden. Bovendien lenen de verschillende verkrijgbare formaten zich voor toepassing in zowel grote als kleine ruimtes.

Gerelateerde producten

Beijing Bluestone Blauw  3.00cm Beschikbaar 39,99 €
Zelliges Lime Andere  1.00cm Beschikbaar 84,99 €
Ga naar andere posts
Vorige Volgende Ga naar lijst