Categorieën

Impermo is reeds 97 jaar een begrip in binnen- en buitenland als het op tegels aankomt. We staan garant voor keiharde kwaliteit aan scherpe tegelprijzen. Een goede service en een immense voorraad zorgen ervoor dat jij als klant direct geholpen wordt en onmiddellijk de tegelvloer van jouw dromen mee naar huis kan nemen. Of je nu op zoek bent naar...

Impermo is reeds 97 jaar een begrip in binnen- en buitenland als het op tegels aankomt. We staan garant voor keiharde kwaliteit aan scherpe tegelprijzen. Een goede service en een immense voorraad zorgen ervoor dat jij als klant direct geholpen wordt en onmiddellijk de tegelvloer van jouw dromen mee naar huis kan nemen. Of je nu op zoek bent naar tegels voor jouw living, badkamer, keuken, garage of terras, Impermo verrast je steeds met de allernieuwste collecties en trends. Alle grote merken vind je hier onder één dak.

Voor de keuze van een gepaste tegel ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Je kijkt, vergelijkt en zoekt net die stijl die het best bij je woning past. We proberen aan de hand van sfeerfoto’s, detailfoto’s en realisaties een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van onze tegels online op deze website.