Impermo

Het grootste tegelaanbod van de BeNeLux

 

impermo nieuwe catalogus tegels natuursteen parket sint truiden wetteren antwerpen

 

Impermo is reeds 95 jaar een begrip in binnen- en buitenland. Uw interieur ideeën krijgen de ruimte in de toonzalen van enkele duizenden m².

Alle klassiekers, de nieuwste trends en alle bekende merken worden voorgesteld in kamergrote sfeerboxen. Aparte afdelingen voor wandtegels, vloertegels, terras, parket en natuursteen maken de keuze overzichtelijk. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwigheden van Impermo? Volg ons gerust op Facebook of Pinterest.

Het succes van Impermo is ondermeer te danken aan een uiterst scherpe prijzenpolitiek. Massa-aankoop en enorme voorraden zijn uw voordeel. Zo kan u de vloer van uw dromen onmiddellijk meenemen of gratis laten leveren aan huis. Uw bestelling kan ook maandenlang op afroep gestockeerd worden.

56 Jonge en enthousiaste medewerkers en interieurarchitecten staan voor u klaar en geven graag deskundig advies bij uw bouw-of verbouwingsplannen. Op basis van uw plannen en wensen maken ze u graag een vrijblijvende offerte.

 

Kom gerust eens langs in onze toonzaal van Sint-Truiden of Wetteren en u zal merken dat u met open armen ontvangen wordt. Tegels, natuursteen of parket, bij Impermo vindt u steeds topdesign voor ieders budget. Bovendien zijn we elke donderdag open tot 21u (opgelet: magazijn open tot 17u30).

Impermo tegels natuursteen parket sint-truiden en wetteren

Toonzalen impermo zijn iedere donderdag avond open tot 21u

Workshops & Opendeurdagen

Iedere maand organiseert Impermo op de opendeur van zaterdag en zondag een workshop in Sint-Truiden en Wetteren. Onder leiding van onze Technisch adviseur Nik Cloots leren we jou de kneepjes van het vak. Van basistechnieken tegels plaatsen tot het waterdicht maken van een douche, het kan allemaal. Surf naar www.impermo.be/workshop voor meer informatie m.b.t. de volgende topic.

Heb je weinig tijd en vertrouw je liever op een professionele vloerder? Dan stellen wij graag onze Impermo Partner-Plaatsers voor. Klik hier voor een professionele vloerder uit uw regio.

Een eerlijke prijspolitiek

Ook voor het basisgamma vindt u bij Impermo, ondanks het grote assortiment, een prijs die vaak lager is dan deze in de gekende grote bouwmarkten. Wist u dat heel wat van de "goedkoopste" tegels in doe-het-zelfzaken geen enkele kwaliteitscontrole ondergingen?

Impermo echter streeft ernaar om toch basiskwaliteit te leveren aan de laagste prijs van de markt. Het verschil ligt in de afwerking en de kwaliteitscontrole. Het spreekt voor zich dat tegels van tweede keuze of met een beperkte afwerkingsgraad lager geprijsd kunnen worden. Het verschil is vaak pas zichtbaar na plaatsing en dan is het te laat. Van een echte tegelspecialist mag je terecht kwalitatief basismateriaal verwachten.

Een oude spreuk luidt: "Toon me hoe je woont en ik zeg wie je bent". En dat is nu net het motto van Impermo: Design your home!
Het allermooiste wordt betaalbaar, van tijdloos tot hedendaags, van exclusief tot basic. Impermo zorgt voor de beste prijs in ieder segment.

 

Impermo wint UNIZO KMO Laureaat 2014-2015 op Knack Kanaal Z

Bedankt aan alle Impermo klanten & medewerkers voor de UNIZO KMO Laureaat prijs!

Herbeleef de avond en bekijk alle foto's hier.

Diverse media op een rijtje:

 

 

 

 

Alle prijzen op de website onder voorbehoud van drukfouten.

Lambrechts - Dr.Light

Sitemap - disclaimer